Huwelijk

Ik wil jullie foto's bezorgen vol emotie. Mooie herinneringen aan jullie speciale dag.
Kortom een fotograaf die flexibel is om jullie droom huwelijk te verwezenlijken en vast te leggen voor later.

Communie

Eindelijk die communie of dat feest waar al lang naar uitgekeken wordt! Bij die hele speciale dag die zo snel voorbij vliegt horen dan ook mooie foto's, herinneringen.

Kiezen jullie voor de heide, een prachtig kasteel, een bloemenveld, bloemenschommel, wit zand, strand, prachtige waters, stoere oude gebouwen, een pony, een alpaca om te knuffelen, een stoere auto of misschien een zweefvliegtuig? Of met je voetbal of skateboard? Met of zonder een gouden uur...

Meer voorkeur voor een studioreportage? Iets passends voor iedereen!

Breng je gezin allemaal mee want dan maken we ineens gezinsfoto's. Wil de mama graag iets aan uit onze Client Closet? Check dan deze bij onze Client Closet op de website bij aanbod.

Houden jullie meer van frisse natuurlijke kleuren, een dromerige lichte afwerking of een warme gouden uur sfeer? Geef zeker je voorkeur door!

Met heel veel dank aan al deze communicanten van 2021 dat ik deze foto's mag publiceren!

Je kan nu al inschrijven voor de communie/ lentefeest shoots 2023. Dan ben je zeker van een plaatsje en deze prijs.


Gezinnen en familie

We gaan er samen op uit. We zoeken het juiste licht voor de mooiste foto's. Geef je over aan het moment, probeer te genieten en de spontaanste foto's komen vanzelf.

Mensen vragen vaak wat ze moeten aandoen. Terecht een slimme vraag want de kleding bepaalt veel van de foto. Aarde kleuren komen vaak heel mooi uit. ( Denk aan beige, bruin, groen, oker, goud) In de heide kan purper of roze heel mooi uitkomen.

Wit kan dan natuurlijk ook weer heel leuk afsteken en geeft een mooi contrast. Geel of andere pasteltinten zijn in de zomer of lente ook mooi.

Best geen letters of drukke prints...

Het belangrijkste draag waar jullie je goed in voelen. Dan stralen jullie vanzelf.

Hieronder al enkele vbn.

Zwangerschap & Client Closet

Zwangerschasfotografie om die mooie buik laten vastleggen voor later en die speciale tijd koesteren? Maak samen met je geliefde, familie of gezin deze momenten onvergetelijk! Ideaal om een shoot te doen tussen de 32 en 37 weken.

Kies uit de zwangerschapsjurken van Fairytale Bliss zoals hieronder of breng je eigen outfit mee. Als de aanstaande mama's maar stralen!

Zwangerschapsfotoshoots in de buurt van Turnhout, Beerse en Vosselaar in de natuur, bij U thuis of in de fotostudio te Vosselaar.

Newborn en baby's

Wil je je kindje en je gezin laten vast leggen in een rustige sfeer? Ik neem al de tijd om aan jullie wensen te voldoen. In de stijl van het geboortekaartje of een stijl die bij jullie past. Alles draait om de baby.

Cake Smash

Kom naar onze studio en kies wat bij U past...

Een boho style of net een leuk fris kleurtje? Tijdens November en december kunnen de Cakesmash foto's in combinatie met Kerstfoto's.

Gezinnen of broertjes en zusjes kunnen ook samen vastgelegd worden.

Je kan een outfit kiezen uit onze Client Closet of zelf de eigen kleding meebrengen.

Jullie krijgen enkele dagen na de shoot een online galerij aan. Hier staan de foto's in met watermerk. Daaruit kan je de favoriete foto's uitkiezen. Extra foto's kunnen steeds bij uitgekozen worden aan 8 euro per stuk of een upgrade naar een ander pakket. Na jullie keuze werk ik de foto's verder af.

Kiezen jullie liever voor een gezinsshoot/ familieshoot in de de natuur? Dan zorgen we voor een leuke taart en aankleding. Sommige kindjes voelen zich beter buiten waar ze kunnen ontdekken en experimenteren. Zolang het niet te koud is.

Kinderen & Client Closet

Al spelend en belevend leggen we uw oogappels vast voor later. Natuurlijk mag er ook wel eens geposeerd worden voor wie daar zin in heeft maar het moet zeker niet. Enkel de plaats is belangrijk voor de lichtinval om tot de mooiste foto's te komen.

Zachte kleuren of aardetinten komen vaak het mooiste tot uiting op de foto's. Enkele vbn van onze Client Closet voor kids.


Ik hoor graag waar jullie kinderen belangstelling voor hebben en dan krijgen jullie nadien daar een leuke nabewerking van. Dit ook speciaal om de kinderen te motiveren.

Portret & Client Closet vrouwen

Laat je vastleggen op een manier die bij je past! Voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

Dit kan op een spontane manier tot een gestyldefotoshoot.

Hieronder al wat vbn van onze Clientcloset:

Party and dress up shoot & Client Closet

Fotoshoot feestjes vol met glitters en glamour en droomjurken om eens te stralen! Ideaal om samen met je vriendinnen te genieten en de mooie herinneringen nemen jullie mee naar huis! Trakteer de jarige of vrijgezel op een onvergetelijke fotoshoot in Diva stijl.

Eindelijk eens een echte trouwjurk aankunnen! of gewoon nog een keer

Voor de kinderen prachtige prinsessenjurken in al de kleuren. Fantasie outfits voor de jongens.

In de studio of in een mooie omgeving...

Kies outfits uit onze Client Closet of breng je eigen kleding mee. Jurken beschikbaar van maat 36 tot 46 voor vrouwen.

Fleurige tule rokjes voor de tienermeisjes.Business

Interesse in een Business shoot? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie en een prijs op maat van uw bedrijf.

Foto's van uw team op een leuke buitenlocatie? Op locatie werk ik met natuurlijk licht. Maar is er te weinig licht dan kan je ook kiezen voor de studio waar ik werk met studiolampen.

Je kan hiervoor gebruik maken van onze Client Closet. In de studio is er keuze uit wit of zwarte achtergrond.

Ideaal om te gebruiken voor de sociale media of voor op uw website.

Foto's worden aangeleverd in websize formaat en hoge resolutie.

Kijk op www.capturingthebestofyou.be voor meer info en prijzen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie